Terug naar overzicht

Waarom PVC-vloeren perfect zijn voor badkamers en keukens

Kan een PVC-vloer in de badkamer? Jazeker! PVC-vloeren voor badkamers en keukens zijn zelfs een uitstekende keuze! Een PVC-vloer is duurzaam, waterbestendig én veelzijdig, precies wat je nodig hebt! Wil je graag nog meer redenen waarom je een PVC-vloer in de badkamer of keuken moet leggen? Wij vertellen je graag waarom een PVC-vloer een slimme investering is voor jouw vochtige ruimtes.

PVC perfect voor keukens en badkamers

PVC-vloeren zijn waterbestendig

Ben je op zoek naar een vloer die waterbestendig is? Dan zit je met een PVC-vloer helemaal goed. Een van de grootste voordelen van PVC-vloeren is namelijk hun uitstekende waterbestendigheid. Dit maakt deze vloeren ideaal voor ruimtes waar veel vocht aanwezig is, zoals badkamers en keukens. Een PVC-vloer zal niet kromtrekken, uitzetten of beschadigd raken door water, in tegenstelling tot houten vloeren of tapijt.

Een PVC-vloer is gemakkelijk te onderhouden

PVC-vloeren zijn bijzonder gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Dit maakt ze ideaal voor drukke huishoudens. Daarnaast is een PVC-vloer erg hygiënisch, wel zo fijn!

Wil je een duurzame vloer? Kies dan voor PVC

PVC-vloeren zijn extreem duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en slijtage. Dit maakt ze perfect voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals keukens en badkamers. Met de juiste zorg kunnen PVC-vloeren tientallen jaren meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.

PVC-vloeren zijn veelzijdig en in veel stijlen verkrijgbaar

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Of je nu een moderne keuken hebt of een traditionele badkamer? Er is altijd een PVC-vloer die perfect bij jouw stijl past! Om alvast wat ideeën op te doen kun je onze blog “Beste PVC-vloer: onze 2024 top 10” lezen!

Een heerlijke vloer om op te lopen

In tegenstelling tot tegels voelen PVC-vloeren warm en comfortabel aan, zelfs zonder vloerverwarming. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes waar je graag op blote voeten loopt, zoals de badkamer en keuken. Heerlijk op blote voetjes lopen dus!

Welke PVC-vloer moet ik kiezen?

Kies voor een PVC-vloer met een hoge slijtlaag, deze zijn extra duurzaam en gaan lekker lang mee. Wil je een vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan kun je een PVC-vloer met een reliëf of textuur overwegen voor een natuurlijke uitstraling. De keuze in PVC-vloeren is enorm! Van Visgraat tot betonlook en van houtlook tot Hongaarse punt. Zie je door de bomen het bos niet meer, laat je dan adviseren door een professional zoals PLENE Interieur. Zo ontdek je samen welke PVC-vloer het beste bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren past. Benieuwd welke merken PVC-vloeren op dit moment vaak gekozen worden? In onze blog “De 11 beste merken PVC-vloeren van 2024” vertellen we je er alles over!

PLENE Interieur: jouw partner in kwalitatieve PVC-vloeren

Bij PLENE Interieur begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste vloer te kiezen voor je badkamer en keuken. Met ons uitgebreide assortiment hoogwaardige PVC-vloeren bieden we voor elke smaak en ieder budget een passende oplossing. Onze vloeren zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook betaalbaar. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom voor advies op maat en ontdek hoe een PVC-vloer van PLENE Interieur jouw ruimte kan transformeren!

Geen ster in opmeten? Wij bieden een opmeetservice

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste afmetingen bestelt voor je nieuwe PVC-vloer? Laat onze ervaren stoffeerders jouw ruimte inmeten met onze nauwkeurige opmeetservice. Ze nemen uitgebreid de tijd om alles tot in detail op te meten en controleren of jouw specifieke wensen mogelijk zijn. Zo zorgen we er samen voor dat jouw PVC-vloer precies aan je verwachtingen voldoet. Maak snel een afspraak voor een opmeting en geniet binnenkort van de ideale PVC-vloer!

Terug naar overzicht