Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren? Kan ik bestellen en zelf de vloer leggen? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt eenvoudig je gewenste PVC-vloer en/of raamdecoratie selecteren en deze laten bezorgen bij jou thuis. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar te wachten terwijl wij jouw bestelling rechtstreeks naar je verzenden.

Kan ik de vloer/raamdecoratie bestellen en dit zelf installeren?

Jazeker, dat kan. Tijdens het bestellen kun je aangeven of je de vloer/raamdecoratie inclusief installatie wenst of dat je de vloer/raamdecoratie zelf wilt installeren.

Kan ik een staalmonster aanvragen?

Ja, we kunnen monsters verstrekken zodat je de textuur en kleur van de vloer en/of raamdecoratie kunt beoordelen voordat je een beslissing neemt. Zo krijg je de gelegenheid om de vloer en/of raamdecoratie in je eigen ruimte te zien en te ervaren voordat je definitief kiest. Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag bij het aanvragen van monsters.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Geven jullie garantie?

Ja, we bieden garantie op onze PVC-vloeren en raamdecoratie. De garantieperiode kan per product verschillen en dekt doorgaans fabricagefouten en specifieke gebruiksomstandigheden. Wij adviseren je om de garantievoorwaarden grondig door te nemen zodat je volledig op de hoogte bent van de dekking. De garantie is van toepassing op normaal huishoudelijk gebruik en omvat typisch fabricagefouten en bepaalde vormen van normale slijtage. Het volgen van de installatievoorschriften van de fabrikant is ook belangrijk om aanspraak te kunnen maken op de garantie.