Veelgestelde vragen

Onze vloeren

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC en vloerverwarming is sowieso een hele goede combinatie! De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Neem gerust contact op wanneer jij van plan bent vloerverwarming met PVC te combineren, we adviseren je graag.

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij PLENE Interieur voeren wij de volgende merken in ons assortiment: Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Hebeta, mFLOR, Moduleo, Moduleo LayRed, TFD, Therdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Hoe lang gaat een PVC-vloer gemiddeld mee?

Bij adequaat onderhoud en normaal huishoudelijk gebruik heeft een PVC-vloer over het algemeen een levensduur van 15 tot 20 jaar. Deze periode kan echter variëren afhankelijk van de mate van beloop en onderhoud. Regelmatig schoonmaken, het vermijden van scherpe voorwerpen en het gebruik van viltjes onder meubels kunnen de levensduur van je PVC-vloer verlengen.

Wat zijn de voordelen van PVC-vloeren ten opzichte van andere vloerbedekkingen?

PVC-vloeren zijn duurzaam, waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in diverse stijlen die hout, tegels of beton imiteren.

Zijn PVC-vloeren geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer?

Ja, PVC-vloeren zijn waterbestendig en daarom ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Wat moet ik doen als ik een beschadiging heb?

Neem contact met ons op en we kunnen je adviseren over reparatie of vervanging van de beschadigde plank. Beschadigde planken kunnen vaak worden vervangen zonder de hele vloer te moeten vernieuwen. Ons team kan je begeleiden bij het vinden van de beste oplossing om je vloer in topconditie te houden.