PVC-vloer laten leggen

Jouw PVC-vloer laten leggen? Laat ons dit voor je regelen! PLENE Interieur regelt alles, van het egaliseren van de vloer tot het plaatsen en afwerken met plinten. Vanzelfsprekend ruimen wij alles hierna netjes op zodat het genieten van je nieuwe vloer kan beginnen.

PVC-vloer laten leggen
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Laat je adviseren

Kosten PVC-vloer laten leggen

Wanneer je bij ons een PVC-vloer aanschaft kun je ervoor kiezen of je de vloer zelf wilt leggen of door ons laat plaatsen. De prijzen die je in onze webshop ziet, zijn de prijzen exclusief onze legservice. Wil je meer weten over het laten leggen van een PVC-vloer? Neem dan gerust contact met ons op.

PVC vloer leggen

Zien we je snel?

Advies aan huis

Wil je advies bij jou thuis? Geen probleem! We komen door heel Nederland. Voor advies aan huis rekenen wij € 75,00. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Maak een afspraak
Vloer leggen Close up

Wij regelen alles

PVC-vloer laten leggen

Het leggen en egaliseren van jouw PVC-vloer doorlopen vier stappen, die zijn inbegrepen bij de prijs wanneer je onze legservice via de webshop afneemt.

Als eerste stap egaliseren we jouw ondergrond (betonvloer/tegelvloer) met 3 mm egaline, een vloeibaar cement dat de vloer vlak maakt. Na het egaliseren moet de egaline 5 uur drogen zonder belasting. Zodra de egaline volledig droog en hard is, schuren we de vloer met een schuurmachine en maken we hem schoon.

Vervolgens brengen we lijm aan op de vloer voordat we de PVC-vloer leggen. Nadat de PVC-vloer is geplaatst, walsen we deze om een goede hechting aan de lijm te verzekeren.

Onze PVC-vloeren

Blijf op de hoogte

Uitgelichte blogs

Bekijk alle blogs