PVC-vloer of raamdecoratie inmeten?

Ontdek bij PLENE Interieur onze opmeetservice voor PVC-vloeren en raamdecoratie. Onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat alle metingen nauwkeurig worden uitgevoerd, zodat jouw nieuwe vloer of raamdecoratie naadloos aansluit op jouw interieur.

Spoed legservice header
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Inmeten PLENE Interieur

Opmeetservice PVC-vloer & raamdecoratie

Zeker zijn van de juiste maten

Ben je op zoek naar een nieuwe PVC-vloer of raamdecoratie en wil je er zeker van zijn dat je de juiste afmetingen bestelt? Laat het inmeten over aan onze nauwkeurige opmeetservice. Onze opmeetservice begeleidt je bij het kiezen van de juiste stoffen voor de raamdecoratie, ophangsystemen, ondervloeren, plinten en andere belangrijke details om ervoor te zorgen dat zowel je raamdecoratie als je PVC-vloer perfect aansluiten op jouw verwachtingen. Daarbij kijken ze niet alleen naar de maten, maar controleren ook of jouw specifieke wensen haalbaar zijn. Zo zorgen wij ervoor dat jouw PVC-vloer en/of raamdecoratie precies aan jouw verwachtingen voldoet. Wil je meer weten?

Neem contact op
PLENE Interieur Raamdecoratie

We helpen je graag

Advies op locatie

Wil je graag advies bij jou thuis? Geen probleem! We bedienen klanten door heel Nederland. Voor advies aan huis rekenen wij een kleine vergoeding van € 75,00. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw interieur. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee en bieden persoonlijk advies op maat.

Neem contact op