PVC-vloeren voor projecten

Onze hoogwaardige PVC-vloeren zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van een zakelijke omgeving. Of je nu een kantoor, winkel, of een andere commerciële ruimte hebt, onze uitgebreide collectie PVC-projectvloeren biedt duurzame, stijlvolle, en praktische vloeroplossingen. Wij denken graag met je mee over het leggen en de afwerking. Zo kunnen wij alles leveren, van normale planken tot aan visgraat en een Weense Punt. Daarnaast denken we mee over eventueel het maken van een bies en het plaatsen van plinten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de PVC-projectvloer van jouw keuze!

Projectvloeren
Welke stijl kies jij?

PVC projectvloeren

Groot aanbod PVC projectvloeren

Of je nu een modern kantoorpand inricht, een MKB-ruimte voorziet van een nieuwe vloer, of een ander zakelijk project hebt; onze collectie PVC-vloeren biedt veelzijdige opties. Wij begrijpen de unieke eisen van verschillende zakelijke sectoren en streven ernaar om met onze kwalitatieve PVC-project een duurzame en stijlvolle oplossing te bieden. PLENE Interieur staat voor je klaar om zakelijke ruimtes te transformeren met vloeroplossingen die niet alleen praktisch maar ook stijlvol en hoogwaardig zijn. Welke PVC-vloer jij ook voor jouw zakelijke ruimte wenst, wij hebben van visgraat, Weense punt en Hongaarse punt tot houtlook en betonlook en vele meer. De keuze in PVC-vloeren is enorm; neem gauw een kijkje in ons aanbod.

Neem contact op
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

PVC-vloeren

Onze merken

Ontdek een uitgebreid assortiment topmerken in PVC-projectvloeren bij PLENE Interieur. Onze collectie omvat gerenommeerde merken zoals Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Herbeta, mFlor, Moduleo, TFD, Therdex en Vivafloors. Laat je verrassen door de diverse stijlen en hoogwaardige kwaliteit die deze merken te bieden hebben. Bij PLENE Interieur streven we ernaar om voor elk project de perfecte vloeroplossing te bieden, afgestemd op jouw wensen en eisen. Keuzestress door ons ruime aanbod vloeren? Neem dan gerust even contact met ons op; wij adviseren je graag over de mooiste vloer voor jouw zakelijke ruimte.

Zien we jou snel bezoek onze showroom

PVC-vloeren projecten

Snel geleverd

Bij PLENE Interieur begrijpen we de behoeften van grootschalige projecten, en daarom kunnen wij met trots PVC-vloeren van hoge kwaliteit snel leveren. Met onze uitgebreide voorraad staan we garant voor een ruime keuze aan hoogwaardige PVC-vloeren, klaar om aan de eisen van elk project te voldoen. Bovendien bieden we niet alleen een snelle levering, maar ook een eigen legservice voor een vakkundige installatie. PLENE Interieur is jouw betrouwbare partner voor efficiënte en kwalitatieve PVC-projectvloeroplossingen, van advies tot uitvoering, ook voor grote PVC-projecten.

Neem contact op

Onze vier kernpijlers

Onze belofte

Advies

Kundig advies
Aan alles wordt gedacht, voor jou.

Kwaliteit

Kwalitatieve vloeren
Vloeren die jarenlang meegaan.

Koffie

Volledige ontzorging
Van de eerste kop koffie tot oplevering.

Onze vier kernpijlers en beloften Duurzame kwaliteit vloeren
Beste PVC-vloer

PVC Projectvloeren van topkwaliteit

Voor een duurzame, onderhoudsvriendelijke PVC projectvloer

Een ruimte voorzien van een nieuwe vloer hoeft geen ingrijpende klus te zijn, vooral niet wanneer je kiest voor PLENE Interieur. Dankzij een heldere en duidelijke werkwijze kun je zonder zorgen een ruimte laten transformeren met nieuwe PVC-vloerbedekking. Wij bieden direct toepasbaar advies op locatie, inclusief een volledige inmeting van de te stofferen ruimte. Onze kwalitatieve projectmatige PVC-vloeren worden geleverd onder de beste condities. Vertrouw op ons team van vakkundige stoffeerders die jouw ruimte omtoveren met een nieuwe PVC-vloer, waardoor deze er als nieuw uitziet.

PVC vloer kopen

De mooiste projectvloeren PVC

PVC/projectvloer kopen? PLENE Interieur!

Bij PLENE Interieur staan we bekend om meer dan alleen hoogwaardige producten; we bieden ook een professionele service die is afgestemd op de behoeften van zakelijke klanten. Om welke zakelijke ruimte het ook gaat, onze kwalitatieve PVC-projectvloeren zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van zakelijke omgevingen. Neem gerust contact met ons op en ontdek vloeren voor bedrijven. Voor ieder project de juiste PVC-vloeroplossingen van topkwaliteit. Van deskundig advies tot vakkundige installatie, wij streven ernaar om aan al jouw zakelijke vloerbehoeften te voldoen. Tot ziens bij PLENE Interieur, jouw PVC-projectvloerenspecialist!

Neem contact op