PVC-vloer Bergen op Zoom

PLENE Interieur, dé voornaamste leverancier van PVC-vloeren in Nederland. We presenteren PVC-vloeren van toonaangevende merken die direct op voorraad zijn, met inbegrip van installatieservice, dit alles voor een aantrekkelijke prijs. In onze showroom ontdek je Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Herbeta, mFlor, Moduleo, TFD, Therdex en Vivafloors.

PVC vloer Bergen op Zoom

1500m2 inspiratie

Bezoek onze showroom

Wij bieden PVC-vloeren van topmerken aan voor de beste prijzen. Kom langs in onze ruime 1500m2 showroom en laat je inspireren. En wist je dat we bij de aanschaf van een PVC-vloer alles regelen? Van het leggen tot de plinten, en we laten alles netjes achter. Onze showroom is slechts een uurtje rijden van Bergen op Zoom.

Bezoek onze showroom

Uitgelicht

Kwaliteitsvloeren

Alle pvc-vloeren
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Legservice

PVC-vloer Bergen op Zoom

PVC-vloer laten leggen

Onze experts zullen de vloer egaliseren met een laag van 3 mm egaline. Nadat de egaline volledig is uitgehard en stevig, zullen we de vloer schuren met een schuurmachine en grondig reinigen. Gratis lijmapplicatie volgt op de vloer voordat we de PVC-vloer plaatsen. Na het leggen van de PVC-vloer, zullen we deze walsen om een optimale hechting met de lijm te verzekeren.

Onze legservice
PVC-vloer laten leggen

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews

Richard

(5)

“Vanaf het begin goed geregeld. Er werd echt tijd voor ons gemaakt. Konden altijd bellen, als we vragen hadden. Afspraken zijn nagekomen. Werden goed op de hoogte gehouden.”

Judith

(5)

“Goede communicatie, flexibel bedrijf. Vanwege grote verbouwing waarin we afhankelijk waren van meerdere partijen, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd. Was geen probleem. Vloer ligt netjes.”

Kees

(5)

“We hebben een grote verbouwing achter de rug waarin we best even flexibel moesten schakelen om alles oprijd klaar te krijgen. Goed advies gekregen, timing gehaald en een ontzettend mooie vloer!”

PVC-vloeren

Populaire vloeren

Onze PVC-vloeren

PVC-vloer Bergen op Zoom

Inspiratie

Welke stijl vind jij mooi? Een Hongaarse punt met bies? Of ga je voor een prachtige Visgraat of een stoere Betonlook?

Onze PVC-vloeren
brochure

Brochure aanvragen

14 pagina’s inspiratie

Laat je inspireren in door onze prachtige, digitale brochure. 14 pagina’s aan vloerinspiratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies aan huis

PVC-vloer Bergen op Zoom

Wist je dat wij ook eventueel aan huis advies geven? Wij rijden door heel Nederland. Voor het advies aan huis brengen wij € 75,00 in rekening. Als je eenmaal een keus hebt gemaakt gaan we over tot het inmeten en het bestellen. Zodra de vloer en de lijm binnen zijn gaan we over tot het maken van een afspraak. Onze PVC-vloeren worden met grote hoeveelheden geproduceerd waardoor deze voor een goedkopere prijs aangeboden kunnen worden. Interesse?

PLENE Interieur PVC vloer Bergen op Zoom

PVC-vloer Bergen op Zoom

10 tot 15 jaar garantie

Wij geven 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren. Op een slijtlaag van 0,30mm geven wij 10 jaar garantie. Op een slijtlaag van 0,55mm geven wij 15 jaar garantie.

Onze PVC-vloeren
Onze showroom

PVC-vloer Bergen op Zoom

Maak een afspraak

Wil je onze showroom bezoeken? Je bent van harte welkom. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, waarbij zaterdag beschikbaar is op afspraak. We raden aan om vooraf contact op te nemen voordat je langskomt, zodat we een van onze deskundigen aan jou kunnen toewijzen. Zo garanderen we passende ondersteuning. Natuurlijk kun je ook spontaan binnenlopen, maar het kan zijn dat onze medewerkers op dat moment in gesprek zijn. We rekenen op je begrip hiervoor. Zien we je binnenkort in onze showroom?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Alle veelgestelde vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt je gewenste PVC-vloer selecteren en deze bij jou thuis laten bezorgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl we jouw bestelling rechtstreeks naar je deur sturen.

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij PLENE Interieur voeren wij de volgende merken in ons assortiment: Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Hebeta, mFLOR, Moduleo, Moduleo LayRed, TFD, Therdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, de meeste van onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

PVC-vloeren

Onze top vloeren

Onze PVC-vloeren