PVC-vloer Den Bosch

PLENE Interieur is dé toonaangevende leverancier van direct beschikbare PVC-vloeren nabij Den Bosch in Nederland. Wij presenteren eersteklas PVC-vloeren van prominente merken, inclusief professionele legservice tegen een scherpe prijs. Ontdek in onze showroom de collecties van Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Herbeta, mFlor, Moduleo, TFD, Therdex en Vivafloors.

PVC-vloer Den Bosch

1500m2 inspiratie

Bezoek onze showroom

Wij bieden PVC-vloeren van topmerken aan voor de beste prijzen. Kom langs in onze ruime 1500m2 showroom en laat je inspireren. En wist je dat we bij de aanschaf van een PVC-vloer alles regelen? Van het leggen tot de plinten, en we laten alles netjes achter. Onze showroom is slechts een half uurtje rijden van Den Bosch.

Bezoek onze showroom

Uitgelicht

Kwaliteitsvloeren

Alle pvc-vloeren
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Vloer leggen Close up

PVC-vloer Den Bosch

PVC-vloer laten leggen

Onze experts zullen de vloer egaliseren door gebruik te maken van een 3 mm egaline-laag. Na een grondige droogtijd en stevigheid, zullen we de vloer schuren met behulp van een schuurmachine en vervolgens een grondige reiniging uitvoeren. Hierna zorgen we kosteloos voor het aanbrengen van lijm op de vloer, voordat we overgaan tot het leggen van de PVC-vloer. Zodra de PVC-vloer op zijn plek ligt, passen we een walsing toe om een optimale hechting met de lijm te verzekeren.

Onze legservice
Lijmlaag vloer

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews

Richard

(5)

“Vanaf het begin goed geregeld. Er werd echt tijd voor ons gemaakt. Konden altijd bellen, als we vragen hadden. Afspraken zijn nagekomen. Werden goed op de hoogte gehouden.”

Judith

(5)

“Goede communicatie, flexibel bedrijf. Vanwege grote verbouwing waarin we afhankelijk waren van meerdere partijen, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd. Was geen probleem. Vloer ligt netjes.”

Kees

(5)

“We hebben een grote verbouwing achter de rug waarin we best even flexibel moesten schakelen om alles oprijd klaar te krijgen. Goed advies gekregen, timing gehaald en een ontzettend mooie vloer!”

Populair

Onze PVC-vloeren

Onze PVC-vloeren

PVC-vloer Den Bosch

Inspiratie

Welke stijl vind jij mooi? Een Hongaarse punt met bies? Of ga je voor een prachtige Visgraat of een stoere Betonlook?

Onze PVC-vloeren
brochure

Brochure aanvragen

14 pagina’s inspiratie

Laat je inspireren in door onze prachtige, digitale brochure. 14 pagina’s aan vloerinspiratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies aan huis

PVC-vloer Den Bosch

Heb je er al bij stilgestaan dat wij ook de mogelijkheid bieden om bij jou thuis advies te verstrekken? Onze reikwijdte strekt zich uit over heel Nederland. Voor het leveren van huisadvies rekenen wij een bedrag van € 75,00. Nadat je een beslissing hebt genomen, nemen we de stappen voor inmeten en bestelling. Zodra zowel de vloer als de benodigde materialen voorhanden zijn, plannen we graag een afspraak met je in. Onze collectie PVC-vloeren wordt in grote volumes vervaardigd, wat ons in staat stelt om ze aan te bieden tegen voordelige tarieven. Is dit iets waar je interesse in hebt?

PLENE Interieur PVC vloer Den Bosch

PVC-vloer Den Bosch

10 tot 15 jaar garantie

Wij geven 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren. Op een slijtlaag van 0,30mm geven wij 10 jaar garantie. Op een slijtlaag van 0,55mm geven wij 15 jaar garantie.

Onze PVC-vloeren
Maak een afspraak

PVC-vloer Den Bosch

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in een bezoek? Je bent van harte welkom! Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, waarbij zaterdag alleen op afspraak geopend is. We raden aan om vooraf contact op te nemen voordat je langskomt. Op die manier kunnen we een van onze experts aan je toewijzen, zodat je verzekerd bent van passend advies. Natuurlijk kun je ook spontaan langskomen, maar het kan voorkomen dat onze medewerkers op dat moment in gesprek zijn. We hopen op je begrip hiervoor. Zien we je binnenkort in onze showroom?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Alle veelgestelde vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt je gewenste PVC-vloer selecteren en deze bij jou thuis laten bezorgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl we jouw bestelling rechtstreeks naar je deur sturen.

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij PLENE Interieur voeren wij de volgende merken in ons assortiment: Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Hebeta, mFLOR, Moduleo, Moduleo LayRed, TFD, Therdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, de meeste van onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Top vloeren

Onze PVC-vloeren

Onze PVC-vloeren