PVC-vloer Deurne

PLENE Interieur is dé leverancier van PVC-vloeren in Nederland. Wij bieden PVC-vloeren van topmerken aan die direct uit voorraad leverbaar zijn, inclusief legservice voor een scherpe prijs. In onze showroom vind je Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Herbeta, mFlor, Moduleo, TFD, Therdex en Vivafloors.

PVC-vloer Deurne

1500m2 inspiratie

Bezoek onze showroom

Wij bieden PVC-vloeren van topmerken aan voor de beste prijzen. Kom langs in onze ruime 1500m2 showroom en laat je inspireren. En wist je dat we bij de aanschaf van een PVC-vloer alles regelen? Van het leggen tot de plinten, en we laten alles netjes achter. Onze showroom is slechts een half uurtje rijden van Deurne.

Bezoek onze showroom

Uitgelicht

Kwaliteitsvloeren

Alle pvc-vloeren
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Legservice

PVC-vloer Deurne

PVC-vloer laten leggen

Onze specialisten zullen de vloer egaliseren met behulp van 3 mm egaline. Zodra de egaline goed is opgedroogd en stevig is, schuren we de vloer met een schuurmachine en maken we deze grondig schoon. Daarna brengen we kosteloos lijm aan op de vloer voordat we de PVC-vloer leggen. Zodra de PVC vloer is gelegd, walsen we deze om een optimale hechting met de lijm te garanderen.

Onze legservice
PVC-vloer laten leggen

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews

Richard

(5)

“Vanaf het begin goed geregeld. Er werd echt tijd voor ons gemaakt. Konden altijd bellen, als we vragen hadden. Afspraken zijn nagekomen. Werden goed op de hoogte gehouden.”

Judith

(5)

“Goede communicatie, flexibel bedrijf. Vanwege grote verbouwing waarin we afhankelijk waren van meerdere partijen, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd. Was geen probleem. Vloer ligt netjes.”

Kees

(5)

“We hebben een grote verbouwing achter de rug waarin we best even flexibel moesten schakelen om alles oprijd klaar te krijgen. Goed advies gekregen, timing gehaald en een ontzettend mooie vloer!”

PVC-vloeren

Onze populaire vloeren

Onze PVC-vloeren

PVC-vloer Deurne

Inspiratie

Welke stijl vind jij mooi? Een Hongaarse punt met bies? Of ga je voor een prachtige Visgraat of een stoere Betonlook?

Onze PVC-vloeren
brochure

Brochure aanvragen

14 pagina’s inspiratie

Laat je inspireren in door onze prachtige, digitale brochure. 14 pagina’s aan vloerinspiratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies aan huis

PVC-vloer Deurne

Wist je dat wij ook eventueel aan huis advies geven? Wij rijden door heel Nederland. Voor het advies aan huis brengen wij € 75,00 in rekening. Als je eenmaal een keus hebt gemaakt gaan we over tot het inmeten en het bestellen. Zodra de vloer en de lijm binnen zijn gaan we over tot het maken van een afspraak. Onze PVC-vloeren worden met grote hoeveelheden geproduceerd waardoor deze voor een goedkopere prijs aangeboden kunnen worden. Interesse?

PLENE Interieur PVC vloer Deurne

PVC-vloer Deurne

10 tot 15 jaar garantie

Wij geven 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren. Op een slijtlaag van 0,30mm geven wij 10 jaar garantie. Op een slijtlaag van 0,55mm geven wij 15 jaar garantie.

Onze PVC-vloeren
Medewerker met vloer

PVC-vloer Deurne

Maak een afspraak

Wil je langskomen? We heten je meer dan welkom. We zijn open van maandag tot zaterdag. Zaterdag alleen op afspraak. We adviseren je om contact op te nemen voor je langskomt. Zo kunnen wij één van onze specialisten aan jou koppelen. Zo ben je verzekerd van de juiste hulp. Uiteraard mag je spontaan langskomen, alleen kan het dan zijn dan onze medewerkers in gesprek zijn. We hopen op je begrip daarvoor. Zien we jou snel in onze showroom?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Alle veelgestelde vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt je gewenste PVC-vloer selecteren en deze bij jou thuis laten bezorgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl we jouw bestelling rechtstreeks naar je deur sturen.

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij PLENE Interieur voeren wij de volgende merken in ons assortiment: Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Hebeta, mFLOR, Moduleo, Moduleo LayRed, TFD, Therdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, de meeste van onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

PLENE Interieur

Onze top vloeren

Onze PVC-vloeren