PVC-vloer Eindhoven

PLENE Interieur is dé leverancier van PVC-vloeren nabij Eindhoven in Nederland. Wij bieden PVC-vloeren van topmerken aan die direct uit voorraad leverbaar zijn, inclusief legservice voor een scherpe prijs. In onze showroom vind je Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Herbeta, mFlor, Moduleo, TFD, Therdex en Vivafloors.

Spoed legservice header

1500m2 inspiratie

Uitgebreide selectie PVC-vloeren

Ontdek onze uitgebreide selectie PVC-vloeren van topmerken tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Breng een bezoek aan onze ruime showroom van 1500m2 en laat je inspireren. Wist je dat wij alles regelen bij de aankoop van een PVC-vloer? Van de installatie tot de plinten, en we zorgen ervoor dat alles keurig wordt achtergelaten. Onze showroom ligt op slechts twintig minuten rijden van Eindhoven.

Bezoek onze showroom

Uitgelicht

Kwaliteitsvloeren

Alle pvc-vloeren
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Legservice

PVC-vloer Eindhoven

PVC-vloer laten leggen

Onze deskundigen zullen de vloer eerst egaliseren door 3 mm egaline te gebruiken. Na voldoende droogtijd en een stevige ondergrond, wordt de vloer geschuurd met een schuurmachine en grondig gereinigd. Vervolgens wordt de vloer kosteloos voorzien van lijm voordat we de PVC-vloer installeren. Zodra de PVC-vloer is geplaatst, wordt deze zorgvuldig gewalst om een optimale hechting met de lijm te verzekeren.

Onze legservice
PVC-vloer laten leggen

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews

Richard

(5)

“Vanaf het begin goed geregeld. Er werd echt tijd voor ons gemaakt. Konden altijd bellen, als we vragen hadden. Afspraken zijn nagekomen. Werden goed op de hoogte gehouden.”

Judith

(5)

“Goede communicatie, flexibel bedrijf. Vanwege grote verbouwing waarin we afhankelijk waren van meerdere partijen, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd. Was geen probleem. Vloer ligt netjes.”

Kees

(5)

“We hebben een grote verbouwing achter de rug waarin we best even flexibel moesten schakelen om alles oprijd klaar te krijgen. Goed advies gekregen, timing gehaald en een ontzettend mooie vloer!”

PLENE Interieur

Onze popuaire PVC-vloeren

Onze PVC-vloeren

PVC-vloer Eindhoven

Inspiratie

Welke stijl vind jij mooi? Een Hongaarse punt met bies? Of ga je voor een prachtige Visgraat of een stoere Betonlook?

Onze PVC-vloeren
brochure

Brochure aanvragen

14 pagina’s inspiratie

Laat je inspireren in door onze prachtige, digitale brochure. 14 pagina’s aan vloerinspiratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies aan huis

PVC-vloer Eindhoven

Ben je ervan op de hoogte dat we ook de mogelijkheid bieden voor advies aan huis? We bedienen klanten door heel Nederland. Voor het advies aan huis rekenen wij een tarief van € 75,00. Zodra je een keuze hebt gemaakt, gaan we verder met het inmeten en plaatsen van de bestelling. Zodra zowel de vloer als de lijm binnen zijn, plannen we een afspraak in. Onze PVC-vloeren worden in grote hoeveelheden geproduceerd, waardoor we ze tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Ben je geïnteresseerd?

PLENE Interieur PVC vloer Eindhoven

PVC-vloer Eindhoven

10 tot 15 jaar garantie

Wij bieden een garantieperiode van 10 tot 15 jaar op al onze vloeren, afhankelijk van de dikte van de slijtlaag. Voor een slijtlaag van 0,30 mm geldt een garantie van 10 jaar, terwijl we voor een slijtlaag van 0,55 mm een garantie van 15 jaar geven.

Onze PVC-vloeren
Kom jij op bezoek

PVC-vloer Eindhoven

Onze showroom bezoeken

Wil je onze showroom bezoeken? Je bent van harte welkom! Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn we alleen geopend op afspraak. We raden je aan om vooraf contact met ons op te nemen voordat je langskomt, zodat we een van onze specialisten aan je kunnen toewijzen en je verzekerd bent van passend advies. Natuurlijk ben je ook spontaan welkom, maar het kan gebeuren dat onze medewerkers op dat moment in gesprek zijn. We hopen op je begrip daarvoor. Zien we je binnenkort in onze showroom?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Alle veelgestelde vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt je gewenste PVC-vloer selecteren en deze bij jou thuis laten bezorgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl we jouw bestelling rechtstreeks naar je deur sturen.

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij PLENE Interieur voeren wij de volgende merken in ons assortiment: AmbiantBelakosGelastaGerflorHebetamFLORModuleoModuleo LayRedTFDTherdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, de meeste van onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

PLENE Interieur

Onze top vloeren

Onze PVC-vloeren