PVC-vloer Weert

PLENE Interieur is jouw leverancier voor PVC-vloeren in Nederland. Wij presenteren een assortiment PVC-vloeren van vooraanstaande merken, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien bieden we een professionele legservice tegen scherpe tarieven. Bezoek onze showroom om merken zoals Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Herbeta, mFlor, Moduleo, TFD, Therdex en Vivafloors te ontdekken.

PVC vloer Weert

1500m2 inspiratie

Bezoek onze showroom

Wij bieden PVC-vloeren van topmerken aan voor de beste prijzen. Kom langs in onze ruime 1500m2 showroom en laat je inspireren. En wist je dat we bij de aanschaf van een PVC-vloer alles regelen? Van het leggen tot de plinten, en we laten alles netjes achter. Onze showroom is slechts een half uurtje rijden van Weert.

Bezoek onze showroom

Uitgelicht

Kwaliteitsvloeren

Alle pvc-vloeren
Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Particulier en zakelijk

Wij helpen je graag

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

PVC vloer leggen

PVC-vloer Weert

PVC-vloer laten leggen

Onze deskundigen zullen eerst de vloer egaliseren met een 3 mm dikke laag egaline. Zodra deze egaline volledig is opgedroogd en stevig, gebruiken we een schuurmachine om de vloer glad te maken en voeren we een grondige reiniging uit. Vervolgens brengen we kosteloos lijm aan op de vloer voordat we de PVC-vloer plaatsen. Nadat de PVC-vloer is gelegd, wordt deze gewalst om een optimale hechting met de lijm te verzekeren.

Onze legservice
PVC stalen aan muur

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews

Richard

(5)

“Vanaf het begin goed geregeld. Er werd echt tijd voor ons gemaakt. Konden altijd bellen, als we vragen hadden. Afspraken zijn nagekomen. Werden goed op de hoogte gehouden.”

Judith

(5)

“Goede communicatie, flexibel bedrijf. Vanwege grote verbouwing waarin we afhankelijk waren van meerdere partijen, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd. Was geen probleem. Vloer ligt netjes.”

Kees

(5)

“We hebben een grote verbouwing achter de rug waarin we best even flexibel moesten schakelen om alles oprijd klaar te krijgen. Goed advies gekregen, timing gehaald en een ontzettend mooie vloer!”

Populair

Onze PVC-vloeren

Onze PVC-vloeren

PVC-vloer Weert

Inspiratie

Welke stijl vind jij mooi? Een Hongaarse punt met bies? Of ga je voor een prachtige Visgraat of een stoere Betonlook?

Onze PVC-vloeren
brochure

Brochure aanvragen

14 pagina’s inspiratie

Laat je inspireren in door onze prachtige, digitale brochure. 14 pagina’s aan vloerinspiratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies aan huis

PVC-vloer Weert

Ben je op de hoogte van onze mogelijkheid voor thuisadvies? We bedienen heel Nederland. Voor thuisadvies brengen we een bedrag van € 75,00 in rekening. Nadat je een keuze hebt gemaakt, gaan we over tot het inmeten en bestellen. Zodra zowel de vloer als de lijm beschikbaar zijn, plannen we een afspraak in. Door onze grootschalige productie kunnen onze PVC-vloeren tegen een voordeliger tarief worden aangeboden. Is er interesse?

PLENE Interieur PVC vloer Weert

PVC-vloer Weert

10 tot 15 jaar garantie

Wij geven 10 tot 15 jaar garantie op al onze vloeren. Op een slijtlaag van 0,30mm geven wij 10 jaar garantie. Op een slijtlaag van 0,55mm geven wij 15 jaar garantie.

Onze PVC-vloeren
Kom jij op bezoek Weert

PVC-vloer Weert

Maak een afspraak

Ben je van plan om een keer langs te komen? We verwelkomen je graag. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, waarbij zaterdag alleen op afspraak beschikbaar is. We raden aan om vooraf contact met ons op te nemen voordat je langskomt. Zo kunnen we een van onze specialisten aan je toewijzen en ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Natuurlijk kun je ook spontaan langskomen, maar het kan zijn dat onze medewerkers op dat moment bezet zijn. We hopen op je begrip hiervoor. Kijken we ernaar uit je binnenkort in onze showroom te ontmoeten?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Alle veelgestelde vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt je gewenste PVC-vloer selecteren en deze bij jou thuis laten bezorgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl we jouw bestelling rechtstreeks naar je deur sturen.

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij PLENE Interieur voeren wij de volgende merken in ons assortiment: Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Hebeta, mFLOR, Moduleo, Moduleo LayRed, TFD, Therdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, de meeste van onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Onze toppers

Top PVC-vloeren

Onze PVC-vloeren