Onze showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom om onze collectie PVC-vloeren, tapijttegels en raamdecoratie te ontdekken. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, advies te geven en je te helpen bij het vinden van de ideale vloer of raamdecoratie. Je vind ons hier: Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Klantenservice - Showroom

Vloeren, tapijttegels en raamdecoratie

Bezoek onze showroom

Op zoek naar een nieuwe PVC-vloer, raamdecoratie of tapijttegels? Breng dan zeker een bezoekje aan onze showroom. Hier vind je diverse stijlen PVC-vloeren, variërend van natuurlijke hout- en steeneffecten tot eigentijdse en minimalistische ontwerpen. Naast PVC-vloeren hebben wij een mooi assortiment tapijttegels, met bekende merken als Desso en Interface. Ook voor raamdecoratie ben je bij ons aan het juiste adres, of je nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of luchtige inbetweens voor je woonkamer. Bij PLENE Interieur zul je zeker slagen!

Zien we jou snel bezoek onze showroom

We helpen je graag

Vraag ons gerust advies

In onze showroom kun je elk type vloer en raamdecoratie op je gemak bekijken. Met zoveel keuze kan het lastig kiezen zijn, daarom staan we graag klaar om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, een klassiek design of iets daar tussenin? Bij ons vind je genoeg opties om uit te kiezen. Maak nu een afspraak om onze showroom te bezoeken, we helpen je graag!

Maak een afspraak

Onze vier kernpijlers

Onze belofte

Icoon Showroom

1500m2 showroom

Kundig advies

Icoon advies aan huis

Advies aan huis

Wel zo makkelijk

Leverbaar in heel Nederland

Door heel Nederland

We leggen overal

Icoon Garantie

Garantie vanaf 3 jaar

Kwalitatieve producten

Onze vier kernpijlers en beloften Duurzame kwaliteit vloeren

Blijf op de hoogte

Uitgelichte blogs

Bekijk alle blogs